Звернення депутатів міської ради до керівництва держави

Звернення (прийняте на другій сесії Корюківської міської ради, Чернігівської області 11 грудня 2015 року) до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України Євлахова А.С., Чернігівської обласної ради, Чернігівської обласної державної адміністрації, другого Президента України Кучми Л.Д.

Ми, депутати Корюківської міської ради одноголосно підтримали це звернення, і звертаємося до Вас у нелегкі часи для нашої країни, в час проведення реформ. Однією з реформ, яка здійснюється в державі, є реформа адміністративно – територіально устрою та місцевого самоврядування. В суспільстві,  в тому числі і серед населення міста  Корюківка, іде активний процес обговорення ситуації навколо цього питання. Громадяни висловлюють різні думки з цього приводу, бо наразі вирішується доля територіальних громад, жителів, їх надії і сподівання. Люди, які небайдужі і думають про майбутнє своєї держави, міста, району хочуть щоб ці питання вирішувались не одноосібно у владних кабінетах облдержадміністрації чи Кабінеті Міністрів України, а вирішувалися демократично з урахуванням їх думок, побажань та необхідної доцільності.

В ході цих обговорень і дискусій жителі міста одностайно висловлюються за те, щоб за м. Корюківка залишився статус адміністративного центру (району чи повіту) в північному регіоні Чернігівщини.

Місто Корюківка територіально розташоване в центрі майбутнього утворення, має значний економіко – виробничий та кадровий потенціал.

В місті знаходиться ряд підприємств, які впливають на економічні показники всієї Чернігівської області, і одне з них ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» з мільярдним оборотом.

В інфраструктуру міста вкладені значні кошти і воно постійно розвивається. Місто повністю газифіковане, всі вулиці підключені до мережі центрального водопостачання, відремонтовані дороги з твердим покриттям. В  місті розташована центральна районна лікарня з сучасним обладнанням, яка одна з найбільших і найкращих на території північного регіону області.

Враховуючи вищевикладене, просимо Вас підтримати доцільність створення в м. Корюківка нового районного адміністративно – територіального центру.

З повагою, депутати Корюківської міської ради
та Корюківський міський голова                                     І.В.Матюха

ukУкраїнська