Обговорення закону про молодь

obg-zu-molod-320-21 жовтня у м.Києві відбулося фінальне обговорення Законопроекту “Про молодь”, яке було організоване Міністерством молоді та спорту України, за підтримки ЮНІСЕФ у співпраці з ІСАР “Єднання”. На запрошення МінМолоді Чернігівщину представляли заступник голови Менської міської ради Інна Скляр, голова Корюківської молодіжної ради Андрій Барабаш та голова Корюківської молодіжної організації “Альтернатива” Володимир Онищук.

В ході дводенної спільної напруженої роботи разом з іншими молодіжними лідерами України у гарячих дебатах, гострих дискусіях та конструктивних обговореннях вдалося напрацювати орієнтовне спільне бачення, щодо важливих норм нового закону: щодо діяльності волонтерської платформи, структури молодіжних рад, питань діяльності Національного Агенства, молодіжних консультативних рад та радників (гарантів) із питань участі молоді…

Охочі могли поставити питання автору законопроекту народному депутату Івану Крулько. Приємно, що Україна поступово змінюється, адже на зустрічі не одноразово звучала теза, що це вперше, коли до написання, коментування, доповнення… закону, що стосується молоді, активно залучалася сама молодь. Щиро сподіваємось, що напрацьовані зауваження та доповнення будуть закріпленні у тексті Закону для посилення ролі та активності молоді у житті нашої з вами країни!

ukУкраїнська