До уваги жителів Корюківської громади!

Корюківська міська рада повідомляє, що 24 березня 2017 р. на засіданні адмінкомісії при виконкомі міської ради відбувся розгляд справ про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП), а саме:

– за порушення вимог ст. 183 КУпАП (не правдивий виклик поліції) – правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 119 грн.;

– за порушення вимог ч. 2 ст. 156 КУпАП (продаж пива неповнолітній особі) – правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 510 грн.;

– за порушення вимог ч. 1 ст. 154 (порушення правил тримання собак – перебування собаки на вулиці без повідка та намордника), ст. 152 (порушення правил благоустрою – складання гілок на узбіччі дороги) – правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 485 грн.

Міська рада вчергове нагадує про заборону спалювання сміття. Дане правопорушення передбачає накладення штрафу на винних осіб від 340 грн. до 1360 грн.

ukУкраїнська