Корюківка прийматиме учасників ІІ Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lytavry»

На Чернігівщині цей фестиваль відбудеться вдруге, відкриття відбудеться 18 червня в Чернігові. У Корюківці він пройде 19 вересня. Цього ж дня – в Куликівці, Варві, Чернігові. 20 вересня до фестивалю приєднається Ніжин, а 21 вересня Седнів.

У рамках фестивалю жителі та гості міст зможуть насолодитися сучасною світовою літературою. Є також можливість стати інформаційним партнером фестивалю.

Організатором ІІ Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lуtavrу» є громадська організація «Центр новітніх ініціатив та комунікації» (м. Ніжин). 

Партнерами фестивалю виступають Чернігівські обласна рада, обласна державна адміністрація, Чернігівська, Ніжинська, Корюківська міські ради, громадська організація «Медіа-центр «Свобода слова нового століття» та  КММГО «Альтернатива» (м. Корюківка).

Фестиваль «Lуtavrу» на теренах України з’явився у 2016 році та зарекомендував себе як культурний захід міжнародного рівня.

В рамках проекту традиційно буде видано альманах «Литаври», до якого увійдуть сучасні твори понад ста письменників з таких країн як – Грузія, Болгарія, Iндія, Хорватія, Сербія, Чехія, Польща, Китай, Туреччина, Білорусь, Словенія, Вірменія, Грузія, Персія, В’єтнам та з України.

За інформацією прес-служби фестивалю «Lуtavrу»

 

ukУкраїнська