На Корюківщині ремонтуються дороги

Роботи по ремонту доріг у напрямку Чернігова через Мену та Сновськ тривають. Зокрема, окремими ділянками вже зроблено відрізки біля села Маховики, Тютюнниця-Сахутівка Корюківської ОТГ та біля села В.Щимель Сновської ОТГ.

Кошти на ремонт доріг надходять від перевиконання митних надходжень, відповідні зміни до законодавства ініціював народний депутат України Анатолій Євлахов.

Наступного року кошти від перевиконання митних платежів будуть спрямовуватись до дорожнього фонду, що відкриє можливості для фінансування Забарівського та Перелюбського напрямків.

Поточного року на території Корюківської міської ради також проводиться відновлення дорожнього полотна, зокрема, до кінця року у всіх селах громади ґрунтові дороги стануть проїзними, що забезпечить  не лише під’їзд автомобілів швидкої допомоги, а й надасть змогу взимку якісно чистити дороги від снігу. В місті та в деяких селах, де була можливість – реанімовано асфальтове покриття та на окремих ділянках здійснено капітальний ремонт. На центральній площі міста та на деяких вулицях здійснено передзимову підготовку дорожнього покриття струменевим методом, який зберігає покриття під час морозів.

ukУкраїнська