Корюківська об’єднана громада ділиться досвідом своєї роботи у Полтаві

У рамках програми «U-LEAD з Європою» представники влади, місцевого самоврядування та громадськість мають можливість більше дізнатись про механізми взаємодії, співпраці, спільної реалізації проектів розвитку територій.
Один із таких навчальних заходів відбувся 6 та 7 листопада в м.Полтава, де учасники підвищували рівень обізнаності з питань реформи децентралізації та залучення громадян до розвитку громад.


Роботу Корюківської ОТГ презентував міський голова Ратан Ахмедов. Зокрема, учасники воркшопу ознайомились з успішними реалізованими проектами з благоустрою, розвитку спорту, підтримки молодіжного руху, а також з перспективними планами громади. Корюківський міський голова також ділився досвідом співпраці з громадськими організаціями, механізмами залучення громадськості до участі в різноманітних проектах і заходах.
Присутні обмінювались думками щодо розвитку потенціалу громад, залучення інвестицій, створення сприятливого бізнес-клімату та підвищення рівня взаємодії з громадськими об’єднаннями.

 

 

ukУкраїнська