Благодійників Корюківщини відзначено почесними нагородами Чернігівської облдержадміністрації

8 грудня у Чернігівському обласному художньому музеї ім. Г.Галагана відбулась дев’ята урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Благодійник року» ім. меценатів Тарновських, в якій взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко, депутати обласної ради, благодійники  Чернігівщини.

Яскравим прикладом меценатства була відома родина справжніх патріотів України, батька та сина Тарновських, людей, які в часи тяжких випробувань нашого народу всіляко підтримували українську духовність та культуру.

Десятки й сотні небайдужих до долі інших мешканців Чернігівщини людей щодня приходять на допомогу ближнім: сім’ям, що потрапили у скруту, переселенцям, малозабезпеченим, закладам освіти, культури, охорони здоров’я, воїнам АТО тощо. Вони завжди поряд з нами, допомагають у благоустрої наших міст і сіл, підтримують нашу армію, допомагають організувати свята та дозвілля жителів області. Вони – це благодійники, меценати, волонтери.

За результатами цьогорічного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських переможці отримали відзнаки у семи номінаціях.
Керівники області вручили дипломи конкурсу «Благодійник року – 2017» у номінаціях:

Благодійник року — регіональна бізнес-структура;

Благодійник року — неприбуткова організація;

Благодійник року — благодійник-початківець;

Благодійник року — представник малого бізнесу;

Благодійник року — приватна особа;  

Благодійник року — кращий волонтер.

Участь у церемонії нагородження взяли представники Корюківщини, яким також було вручено заслужені нагороди.

У номінації «Благодійник року — регіональна бізнес-структура» відзнаки отримали АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» та Агрохолдинг «Урожай» на чолі з Олександром Левицьким. У номінації «Благодійник року — кращий волонтер» була відзначена Ольга Кияшко – жителька с.Сядрине.

Завершилися урочистості спільним фото на пам’ять.

Щира вдячність вам, благодійники, за всі ваші благородні справи та чуйні серця! За те, що завжди опиняєтеся у потрібному місці в потрібний час.

За повідомленням Корюківського районного центру соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді

ukУкраїнська