Корюківській школі мистецтв – 50!

Цього року мистецький навчальний заклад відзначає поважний ювілей – 50 років роботи. Школу було відкрито 1 вересня 1967 року, з відкриттям класу образотворчого мистецтва в 1989 році – реорганізована в школу мистецтв, а з 2009 року носить звання місцевого майстра бандур Олександра Корнієвського.  

За цей час навчальний заклад змінювався, розширювалась навчальна програма, вдосконалювали свою майстерність викладачі, а разом з ними – й учні.

Сьогодні – це потужний мистецький заклад з ініціативним, вболіваючим за свою справу педагогічним колективом, постійно зростаючим рівнем викладання, безліччю досягнень і здобутків.

Урочистості з нагоди відзначення ювілею відбулись 2 грудня в приміщенні школи. На гостей свята чекав своєрідний музичний салон з виступами скрипалів та духовиків, спеціально декорована фото-зона, виставка-продаж мистецьких виробів. Усі локації були насичені творчими ідеями, креативом та фантазією, всюди відчувалась любов організаторів до мистецтва в усіх його проявах.

Кульмінацією творчого вечора став святковий концерт, організований педагогічним та учнівським колективами. Виступи хору, ансамблю скрипалів, піаністів, випускників школи мистецтв не залишили байдужими гостей свята, яких було дуже багато.

Вітали всіх, хто докладає зусилля до розвитку мистецтва керівники міста і району: міський голова Ратан Ахмедов, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Ірина Наумчик, помічник народного депутата України Володимир Онищук.

Щирі побажання подальшого процвітання школі висловили батьки учнів, педагогічні та учнівські колективи навчальних та культурних закладів міста, колишні випускники, нині – успішні музиканти, художники, дизайнери.

Особливу вдячність за наполегливу і самовіддану роботу колегам? а за всебічну підтримку меценатам висловила  директор школи мистецтв Алла Сухомлин. Теплими словами згадали і ветеранів праці, колишніх викладачів та очільників закладу.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі культури працівники школи отримали почесні відзнаки.

Депутати та виконавчий комітет Корюківської міської ради приєднується до щирих привітань та побажань навчальному закладу подальших успіхів і досягнень, а трудовому колективу та учням – міцного здоров’я, натхнення та нових здобутків на ниві збереження культурних світових надбань та народного мистецтва.

ukУкраїнська