Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

На черговому засіданні 11 січня члени виконкому затвердили План роботи виконавчого комітету на перше півріччя поточного року, заслухали інформацію про стан виконавської дисципліни та роботу зі зверненнями громадян.

Окрім цього, виконком прийняв ряд рішень з бюджетних та майнових питань, затвердив перелік видів громадських робіт, які мають економічну, соціальну та екологічну користь і відповідають потребам громади, та перелік роботодавців, за участю яких планується організація таких робіт у 2018 році.

На засіданні внесено зміни до рішення виконкому «Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання», яким збільшено розмір допомоги, прийнято рішення допомогу на лікування громадян за їх попередніми зверненнями.

До відома членів виконкому начальник Корюківського міжрайонного управління водного господарства Андрій Прохоренко довів інформацію про зміни до законодавства України про спецводокористування, надав рекомендації щодо поліпшення стану водних об’єктів, зрошуваних і осушуваних земель з прилеглими територіями.

ukУкраїнська