На черговому засіданні виконкому – про деякі питання роботи комунальних служб, управління комунальним майном та розгляд звернень громадян

Виконавчим комітетом міської ради на своєму черговому засіданні, яке відбулось 8 лютого, було розглянуто ряд питань та прийнято ряд рішень. Серед основних – питання діяльності комунальних підприємств. Зокрема, виконком затвердив плани КП «Корюківкаводоканал» з проведення капітального і поточного ремонтів об’єктів водопостачання та водовідведення на 2018 рік та плани заходів підприємства щодо забезпечення належної роботи цих об’єктів; затвердив титульний список капітального ремонту житлового фонду, що обслуговується Корюківською ЖЕК на поточний рік та штатний розпис КП «Благоустрій».

З метою удосконалення порядку документування та обліку членів громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, рішенням виконкому затверджено Порядок обліку та видачі посвідчень членам громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, які діють на території населених пунктів Корюківської міської ради.

Члени виконкому схвалили проект Типового контракту з професійними творчими працівниками (художнім та артистичним персоналом)  комунального закладу культури Корюківської міської ради Чернігівської області (Типова форма контракту). Питання про затвердження контракту буде винесено на чергову сесію Корюківської міської ради.

За відповідними зверненнями надано пільгу по сплаті орендної плати за оренду майна міської комунальної власності, а також прийнято рішення про постановку на квартирний облік громадян за їх заявами.

Окрім іншого, прийнято рішення щодо нагородження почесними відзнаками міської ради жителів громади.

ukУкраїнська