Виконання бюджету, пасажирські перевезення, цільові програми: ці та ряд інших питань розглянули на засіданні виконавчого комітету

Виконавчий комітет на черговому засіданні, яке відбулось 22 лютого, схвалив рішення про винесення на розгляд сесії міської ради ряду проектів цільових програм:

– Програми модернізації систем цілісного майнового комплексу по теплопостачанню м.Корюківка на 2018 рік;

– Програми фінансової підтримки Управління Державної казначеської служби у Корюківському районі Чернігівської області для забезпечення розвитку та безперебійної роботи казначейської служби у Корюківському районі;

– Програми приватизації об’єктів міської комунальної власності Корюківської міської територіальної громади на 2018-2020 роки;

– Програми управління майном міської комунальної власності Корюківської міської територіальної громади на 2018-2020 роки.

Схвалив виконком і проект програми «Перевезення пасажирів по місту Корюківка на 2018 рік», яка направлена на організацію проїзду громадян на міських автобусних маршрутах загального користування. Програмою також передбачається компенсація перевізникам проїзду на цих маршрутах учасників бойових дій, членів сімей загиблих учасників бойових дій  на поточний рік.

За рішенням виконкому, з метою забезпечення пасажирських перевезень по м.Корюківка, вартість квитка на проїзд в автобусах на міських маршрутах, було зменшено на 25%.

Виконком заслухав інформацію про виконання міського бюджету та витрачання коштів резервного фонду міського бюджету за минулий рік та вніс зміни до програм: соціально-економічного та культурного розвитку громади; соціального захисту окремих категорій населення; розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Корюківської міської ради.

Члени виконкому затвердили Річний план ліцензованої діяльності КП «Корюківкаводоканал» на поточний рік, внесли зміни до попередніх рішень, розглянули майнові питання, прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги жителям громади.

За результатами голосування не схваленим залишилось рішення про звільнення від адміністративної відповідальності особи за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

ukУкраїнська