У Хотіївці обговорили питання життєдіяльності старостинського округу на зборах громадян

Протягом березня у громаді проходили загальні збори жителів старостинських округів громади. Завершальними стали збори в Хотіївському окрузі, де 27 березня обговорили здобутки, проблемні питання та планували роботу на поточний рік. Участь у зборах взяв міський голова Ратан Ахмедов, директор агрохолдингу «Урожай» Олександр Левицький, депутат міської ради Олександр Левченко.

Виконуюча обов’язки старости округу Раїса Пилипенко у своєму звіті зупинилась на тому, що вдалось зробити в минулому році: прогрейдовано дороги, на суму 250 тис.грн. збудовано вуличне освітлення, огороджено колодязі, проводились заходи з благоустрою. За сприяння агрохолдингу «Урожай» та за підтримки АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» було відремонтовано будівлю під адмінприміщення старостату.

У планах округу на цей рік – ремонт мостового переходу, огородження кладовища, будівництво парканів біля будівель, грейдування та ремонт доріг, реконструкція пам’ятника часів Другої світової війни, вирізка аварійних дерев, облаштування дитячого майданчика.

Жителі громади відмітили позитивні зрушення в роботі з дітьми, для яких в період канікул організовуються виїзні екскурсії. Серед питань, що хвилюють громадян – стан доріг, подальша робота поштового відділення та перебіг медичної реформи.

ukУкраїнська