Змагання сили та витривалості: у Корюківці боролись за першість у силовому двоборстві

Спортсмени-аматори з Корюківки та сусідніх районів випробовували себе на силу та витривалість у рамках змагань з відкритої першості міста з силового двоборства на призи АТ «Слов’янські шпалери – КФТП», які відбулись 17 березня у спортивному комплексі «Олімп».

Захід було організовано Відділом освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради спільно з СК «Олімп» АТ «Слов’янські шпалери – КФТП».

Змагання складались з двох вправ: підтягування на поперечині та віджимання від брусів. Бажання випробувати свої сили виявили 25 учасників, які були поділені на 4 групи.

Розпочали змагання учасники першої вагової категорії – до 65 кг. Тут перемогу одержав Єгор Рюттель, ІІ місце посів Роман Пономар, а ІІІ – Сергій Литвин.

У другій ваговій категорії – до 75 кг переміг Олександр Савченко (житель м.Семенівка), який на 1 бал випередив нашого Миколу Самойлова (ІІ місце).  ІІІ місце дісталось Сергію Коноваленку.

Запекла боротьба була і у третій ваговій категорії – до 85 кг. Перемогу одержав Ярослав Гладченко. На 1 бал від нього відстав Артем Жудік (ІІ місце), третім став Сергій Заяць.

У четвертій групі брали участь ветерани (35 років і старші), не залежно від вагової категорії. Тут перемогу і ІІ місце здобули інструктори СК «Олімп» – Анатолій Балута та Віктор Мойсієнко, ІІІ місце посів Олексій Бєляєв.

По завершенню змагань було проведено церемонію нагородження. Учасники, які посіли призові місця у всіх категоріях, були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками. За IV місця  у всіх категоріях спортсмени отримали цінні подарунки.

Організатори змагань вдячні керівництву АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» за надану фінансову підтримку у проведенні цих змагань. Наступні змагання з народного жиму (підйом штанги власної ваги) відбудуться 31 березня в СК «Олімп».

 

За інформацією Відділу освіти, культури, молоді та спорту
Корюківської міської ради

ukУкраїнська