Зміна тарифів, підготовка до паводків, інспектування порушень правил благоустрою – питання порядку денного позачергового засідання виконкому

На засіданні 15 березня виконавчий комітет міської ради прийняв рішення щодо коригування тарифів КП «Корюківка водоканал», рішення з майнових питань, розглянув звернення громадян щодо надання матеріальної допомоги, затвердив штатні розписи комунальних підприємств.

Рішенням виконкому надано повноваження на складання протоколів за порушення Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші у громадських місцях Корюківки і подання їх на розгляд адмінкомісії інспектору з основної діяльності КП «Благоустрій» Іваніні Денису Сергійовичу.

За зверненням Корюківсього міжрайонного управління водного господарства, з метою вжиття невідкладних заходів щодо запобігання та ліквідації наслідків підтоплення територій внаслідок повені та паводка, виконком прийняв рішення про створення оперативного штабу з безпечного пропуску повеневих та паводкових вод у весняний період поточного року та затвердив План заходів, яким керуватиметься штаб.

Окрім іншого, відповідно до чинного законодавства, з метою забезпечення здобуття загальної середньої освіти всіма дітьми шкільного віку, які проживають на території Корюківської територіальної громади, Відділом освіти, культури, молоді та спорту міської ради буде здійснюватись ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, які проживають на підпорядкованій території.

Рішенням виконкому було виділено районному бюджету майже 5 млн.грн. на фінансування закладів охорони здоров’я, соціального захисту, культури, що перебувають у районній комунальній власності та знаходяться на території Корюківської громади.

Із залишку коштів освітньої субвенції з обласного бюджету міському бюджету було виділено кошти в сумі 1672040 грн. З них 736300 грн. планується на оснащення профільних кабінетів у закладах освіти з поглибленим вивченням відповідних предметів та 935740 грн. – на придбання шкільного автобуса. Головним розпорядником коштів визначено Відділ освіти, культури, молоді та спорту міської ради.

Члени виконкому також затвердили Календарний план заходів міської ради на ІІ-ІV квартали поточного року.

ukУкраїнська