Про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель, земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна, які підлягають продажу

Конкурс відбувся о 14.00 год. 10 квітня 2018 року, за адресою: 15300, Чернігівська область, м. Корюківка, вул. Бульварна, 6 (сесійна зала Корюківської міської ради).

Перелік земельних ділянок:

1.Земельна ділянка розташована за адресою: вул. Дудка, 39а, м. Корюківка, площею 0,1464 га, кадастровий номер 7422410100:01:003:0788, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості;

2.Земельна ділянка розташована за адресою: вул. Дудка, 39Б, м. Корюківка, площею 0,0482 га, кадастровий номер 7422410100:01:003:0953, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

На конкурс надійшла одна конкурсна пропозиція від суб’єкта оціночної діяльності: ПП «Десна – Експерт – М».

За результатами розгляду вищевказаної конкурсної пропозиції суб’єкта оціночної діяльності: ПП «Десна – Експерт – М» щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з оцінки земельної ділянки, переможцем конкурсу було визначено суб’єкта оціночної діяльності – ПП «Десна – Експерт – М».

Враховуючи вищевикладене, та, керуючись п. 4.5. Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель, яке затверджене рішенням 11 сесії Корюківської міської ради 7 скликання «Про створення Комісії та затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок під майном» від 29 листопада 2016 року, а саме у зв’язку з тим, що на розгляд комісії надійшла одна заява, комісія прийняла рішення стосовно укладення з одним учасником конкурсу ПП «Десна – Експерт – М» договору на проведення експертної оцінки, що зазначається у протоколі засідання комісії.

ukУкраїнська