Про завершення опалювального сезону, планування заходів з благоустрою, експертну групу з відбору громадських проектів – на засіданні виконкому

На порядку денному позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 10 квітня були питання роботи комунальних підприємств, завершення опалювального періоду, бюджетні та інші питання.

Відповідно до п.5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води та водовідведення та ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком прийняв рішення встановити терміном завершення опалювального сезону – 24.00 год. 13 квітня для всіх категорій споживачів.

Рішенням виконкому затверджено Перелік заходів з благоустрою та озеленення населених пунктів Корюківської міської ради на поточний рік, яким передбачено проведення поточних та капітальних ремонтів тротуарів, доріг, благоустрій територій громади, реконструкції фасадів будівель та ін. Заходи також передбачають закріплення територій вулиць та пам’ятників за підприємствами, установами і організаціями для підтримання об’єктів у належному стані.

Члени виконкому розглянули деякі питання галузі освіти. Зокрема, надано дозволи на здійснення попередньої оплати поточного ремонту ганку в Наумівській ЗОШ та заміни дверних блоків у Корюківській гімназії; на отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки для виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, у рамках якої заплановані енергоефективні заходи (зовнішнє утеплення, заміна покриття, зовнішніх вікон та дверей, внутрішнє опорядження, заміна інженерних мереж) та створення нового освітнього простору, а також визначили виконавця проектних робіт.

У зв’язку з тим, що термін прийому громадських проектів, які можуть бути реалізовані в рамках громадського бюджетування підходить до завершення  (до 15 квітня), виконком прийняв рішення утворити Експертну групу по відбору таких проектів. До її складу увійшли представники міської ради, які супроводжують процес реалізації бюджету участі, представники громадськості та депутатського корпусу.

На засіданні затвердили План заходів щодо наповнення міського бюджету, вишукання додаткових джерел надходжень до нього, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2018 році. Також прийняли рішення про впорядкування адресного господарства, присвоєння адрес земельним ділянкам, надання матеріальної допомоги жителям громади.

ukУкраїнська