Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Порядком денним засідання виконкому, яке відбулось 25 червня, було передбачено розгляд бюджетних, майнових питань, питань роботи комунальних підприємств та ін.

Рішенням виконкому Корюківську міську раду визначено головним розпорядником коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у сумі 4735700 грн. Також затверджено штатні розписи комунальних підприємств, розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Корюківка.

Члени виконкому затвердили акти обстеження зелених насаджень та погодили графік керування вуличним освітленням в місті для автоматичних систем управління.

За заявами громадян було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги.

Підсумки роботи Рейментарівського старостинсього округу за минулий рік підвела в.о. старости округу Наталія Юденко. Серед минулорічних заходів з благоустрою, було виділено наступні: зроблено підсипання та грейдерування грунтової дороги по вул. Лісовій, проведено фарбування автобусних зупинок в с.Рейментарівка, побілку зупинки в с.Довга Гребля та криниці по вул. Шевченка, встановлено залізобетонний паркан (124 метри) в центрі села та паркан на центральному кладовищі, здійснено благоустрій кладовищ та поточний ремонт пам’ятних знаків. Окрім цього, проводилось прибирання аварійних дерев, ліквідація сміттєзвалищ, здійснювалась розчистка узбіч. У сільському клубі проведено поточний ремонт. Заклад культури також поповнився сценічними костюмами для артистів та музичною апаратурою.

Округ продовжує працювати над питаннями приведення в належний санітарний стан вулиць сіл та узбіч доріг, організації вивозу сміття. Також наразі триває оформлення громадського пасовища у Рейментарівці та Довгій Греблі.

ukУкраїнська