До уваги громадян!

Повідомляємо про проведення громадських слухань з метою реконструкції зерносушильного комплексу з будівництвом складських будівель та споруд на земельній ділянці, що знаходиться на території Корюківської міської ради Корюківського району Чернігівської області за межами населеного пункту с. Тельне.

Враховуючи розпорядження Корюківської районної державної  адміністрації від 19.03.2018 року № 89 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки за межами села Тельне» щодо надання дозволу ФГ «Урожай СЛ» на розроблення детального плану території на земельну ділянку з кадастровими номерами 7422488700:05:000:1134 з метою реконструкції зерносушильного комплексу з будівництвом складських будівель та споруд, що знаходиться на території Корюківської міської ради Корюківського району Чернігівської області за межами населеного пункту села Тельне. Замовник – Корюківська районна державна адміністрація. Розробник – ФОП Травка В.А.

Розгляд містобудівної документації відбудеться 30 серпня 2018 року в приміщенні Сядринського будинку культури Корюківської міської ради (вул. Генерала Білого, 84, с. Сядрине) об 11.00 годині.

Із зауваженнями та пропозиціями відносно реалізації містобудівної документації звертатися до Корюківської міської ради за адресою: 15300, Чернігівська обл., м. Корюківка, вул. Бульварна, 6, тел. (04657) 2-13-79 протягом 15 календарних днів з моменту виходу оголошення. Пропозиції подаються в письмовій формі. Відповідальний: Скиба Тетяна Віталіївна

Додатки:

Схема розташування

Існуючий стан

Проектний план

ukУкраїнська