Відбулось чергове засідання виконкому

На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради 1 серпня, розглянули бюджетні, майнові питання, обговорили проекти програм та внесли зміни до вже діючих.

Так, за рішенням виконкому на розгляд чергової сесії міської ради виносяться проекти програм:

– поліпшення покриття та проїздів у житловій забудові Корюківської територіальної громади на поточний рік;

– сприяння діяльності управління соціального захисту населення райдержадміністрації щодо покращення обслуговування населення Корюківської ОТГ на 2018 рік;

– підтримки сталого функціонування та модернізації матеріально-технічної бази закладів первинної медико-санітарної допомоги на території Корюківської ОТГ на 2018 рік

Відповідно до Положення про поховання та похоронну справу в м.Корюківка члени виконкому прийняли рішення відвести на території кладовища по вул.Г. Костюк, 26 сектор для почесних поховань для перепоховання із братських і одиночних могил останків загиблих у роки громадянських воєн 1918 року, 1921 року та Другої світової війни місцевих жителів, воїнів.

Також рішенням виконкому погоджено річний план ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Корюківкаводоканал» с.Наумівка та погоджено норми витрат води для КП «Убідьське».

 

ukУкраїнська