Лісівників Корюківщини привітали з професійним святом

У неділю професійне свято відзначатимуть працівники галузі лісового господарства. Напередодні у трудових колективах районного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Корюківкаліс» та державного підприємства «Корюківське лісове господарство» відбулись урочисті збори, де лісівників вітали керівники підприємств та представники влади. Директор РКСЛП «Корюківкаліс» Олексій Іллюченко та в.о. директора ДП «Корюківське лісове господарство» Віталій Скоробогатий відмітили сумлінну працю підлеглих, подякували за щоденну самовіддану роботу та вагомий внесок у розвиток лісогосподарської галузі.

До привітань приєднались також секретар міської ради Світлана Олійник та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Людмила Охріменко. Трудовим колективам бажали успіхів у роботі, а підприємствам – досягнення поставлених цілей і подальшого розвитку.

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм працівники підприємств нагороджені Почесними грамотами міської та районної рад. Також грамоти і подяки вручено працівникам лісу від підприємств та їхніх профспілкових організацій.

Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджено:

Кириченка Володимира Олексійовича – інженера лісозаготівель ДП «Корюківське лісове господарство»;

– Мороза Володимира Івановича – головного лісничого РКСЛП «Корюківкаліс».

 

Урочистості в РКСЛП “Корюківкаліс”

 

Привітання в ДП “Корюківське лісове господарство”

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська