У Корюківці продовжує лунати Різдвяна коляда

08.01.2019

Традиції прославляння народження Ісуса Христа зберігає активна і талановита молодь громади. Сьогодні колектив міської ради приймав вітання з Різдвом від творчої родини Корюківської школи мистецтв ім. Олександра Корнієвського.

Вітаючи колектив з прийдешнім святом, вокалісти виконали колядки під супровід ансамблю скрипалів, а присутні віддячили їм подарунками.

Напередодні свят, 4 січня, біля міського будинку культури відбулося імпровізоване театралізоване дійство під відкритим небом, де перехожі долучилися до вистави, слухали та співали колядки разом з учасниками художньої самодіяльності.

Також за ініціативи КММГО «Альтернатива» триває конкурс «Корюківка колядує» на найкреативнішу колядку. Конкурс організовано з метою підвищення рівня активності молоді, відродження українських народних традицій та популяризації аматорської творчості. Для участі в конкурсі необхідно відзняти колядку на відео та надіслати її на сторінку «Альтернативи» у мережі фейсбук https://www.facebook.com/events/2190754041172405/, вказавши ім’я і телефон для зв’язку. Конкурс триватиме до 19 січня. Переможці отримають подарунок (детальніше – за посиланням https://www.facebook.com/events/2190754041172405/).

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

 

ukУкраїнська