Спортивні вихідні у Корюківці: дорослі і діти випробовували свої сили та везіння

11.02.2019

Цими вихідними в місті відбулись одразу два види змагань. Для дорослих у суботу було проведено відкритий Чемпіонат міста з народного жиму. Ці змагання вже стали щорічними, кожного разу збільшується кількість учасників, долучаються і з інших населених пунктів.
Цього разу участь у силових змаганнях взяли спортсмени з Корюківського району, Семенівки та Чернігова. Учасників було розділено на 4 категорії, 3 з яких – вагові, а четверта – ветерани, старші 35 років, не залежно від вагової категорії.

У першій ваговій категорії (до 70 кг) перемогу здобув Дмитро Огієнко; другим став Сергій Литвин, третім – Денис Коноваленко.
У другій категорії змагалися учасники, вагою до 80 кг. Тут 1 місце здобув наш земляк Сергій Заяц, другим став Микола Байдюк (м.Чернігів), бронзу виборов Дмитро Купрієнко.
У третій ваговій категорії (80 кг +) перше місце здобув Михайло Дятел, 2 місце – Артур Бакланський, 3 – Євген Забаровський.
Серед ветеранів перше місце здобув Олександр Попов, другим став Анатолій Балута, бронза дісталась Олегу Милейку. По завершенню чемпіонату призери отримали медалі, дипломи та цінні призи.
Організатор змагань – Відділ освіти, культури, молоді та спорту міської ради – висловлює вдячність за сприяння у проведенні заходу АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» та ДП «Корюківське лісове господарство».

У неділю Відділом освіти, культури, молоді та спорту міської ради спільно з Молодіжною радою був проведений перший міський турнір з BeyBLADE. Ця популярна наразі іграшка об’єднує дітей та викликає неабиякий змагальний інтерес.
У спортивній залі міської ЗОШ №4 зібрались 92 дітей, віком від 6 до 14 років, які і взяли участь у змаганні. За підсумками гри перемогу здобув Данило Воротинський, друге місце виборов Михайло Соколов, третім став Гліб Маслак.
Переможці змагань нагороджені медалями, дипломами та цінними призами. Дипломи за участь отримали і ті учасники, які стали фіналістами змагань.

За інформацією Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради

Фото Олександра Левченка

 

ukУкраїнська