Звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік, звернення депутатів та цільові програми, – відбулась 22 сесія міської ради

28.02.2019

На засіданні чергової, 22 сесії міської ради сьомого скликання, яке відбулось 28 лютого, було винесено 39 питань. Серед них – бюджетні, майнові, земельні та інші.
Депутати затвердили попередньо обговорений звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік, внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік.


Сесією схвалено Комплексну програму з реалізації міграційної політики Корюківського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2019 рік.
Затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Корюківської міської ради. Враховуючи необхідність раціонального використання земель, створення належних умов для життєзабезпечення надано дозвіл на розроблення генеральних планів та планів зонування сіл Наумівка та Сахутівка.
З метою гарантування територіальних умов здійснення місцевого самоврядування відповідно до адміністративно-територіального устрою Чернігівської області, забезпечення реалізації прав Корюківської міської ради по регулюванню земельних відносин в її адміністративних межах та ефективного використання потенціалу територій із збереженням їх природних ландшафтів, історико-культурних цінностей, врахуванням інтересів власників земельних ділянок, землекористувачів і затвердженої містобудівної документації, створення повноцінного життєвого середовища і сприятливих умов територіального розвитку міста Корюківка депутатами ухвалено звернення до Кабінету Міністрів України про ініціювання перед Верховною Радою України затвердження Проекту землеустрою про встановлення (зміни) меж міста Корюківка Чернігівської області.
Окрім цього, враховуючи необхідність реалізації державної політики у сфері містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства на території населених пунктів Корюківської міської об’єднаної територіальної громади депутати прийняли рішення стосовно створення відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Корюківської міської ради.
Також зміни внесено до цільових програм та рішень попередніх сесій, розглянуто ряд майнових і земельних питань: щодо приватизації, продажу, оренди земельних ділянок, надання дозволу на списання майна, прийняття майна в міську комунальну власність та передачу майна міської комунальної власності.
Попередньо всі питання порядку денного сесії були розглянуті на спільному засіданні постійних комісій міської ради.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська