Триває прийом заявок на участь у громадському бюджетуванні

29.03.2019

350 000 грн. заплановано на реалізацію громадських проектів Корюківської ОТГ у 2020 році.

Станом на 29 березня до міської ради надійшли два проекти, один з яких по місту, а другий – по с.Сядрине. Ознайомитися з проектами вже можна за посиланням http://koryukivka-otg.ci.org.ua/

Наголошуємо, що проекти подаються окремо для міста та сел громади. Бюджет одного проекту не може перевищувати 87 500 грн.

Нагадуємо, що проекти, які претендуватимуть на фінансування з громадського бюджету, приймаються по 26 квітня.

Подати проект можуть громадяни України, які досягли 14-річного віку. Проект має бути підтриманий щонайменше 15-ма громадянами України, що належать до Громади, досягли 14 років і отримали паспорт громадянина України (окрім автора/авторів Проекту).

Автор має право надіслати проект в електронному вигляді електронною поштою за адресою koryukivka.rada@gmail.com у вигляді відсканованого оригіналу документу за обов’язкової умови подачі паперової копії Проекту.

Голосування за проекти, реалізація яких можлива у рамках бюджету участі, триватиме з 01 вересня по 30 вересня 2019 року включно. За підсумками голосування проекти-переможці будуть реалізовані в наступному році.

Місця для голосування:

    – приміщення публічної бібліотеки (м. Корюківка, вул. Бульварна, 13), відповідно до графіку роботи;

    – адміністративні приміщення старостинських округів (в разі наявності поданих проектів по селам);

    – он-лайн голосування на http://koryukivka.ci.org.ua.

Голосувати можуть громадяни, зареєстровані на території громади, які досягли 14-річного віку (за наявності паспорта громадянина України). Свій голос можна віддати лише за 1 вподобаний проект.

ukУкраїнська