У міській раді відбулося чергове засідання виконкому

15.03.2019

На черговому засіданні члени виконавчого комітету прийняли ряд рішень з фінансових, транспортних, майнових та інших питань.

Зокрема, рішення стосувались фінансування Комплексної Програми з реалізації міграційної політики Корюківського районного сектору УДМС України в Чернігівській області на 2019 рік, у рамках якого заплановано капітальний ремонт ганку та фасадної частини адмінприміщення підрозділу, облаштування його пандусом для покращення обслуговування населення та своєчасності надання адмінпослуг.

Також міська рада сприяє профілактиці правопорушень: кошти, передбачені на виконання відповідної Комплесної Програми, згідно з рішенням виконкому, спрямовуються на матеріально-технічне забезпечення роботи Корюківського відділення поліції в даному напрямку.

Оскільки виконавчий комітет є організатором перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах громади, рішенням було затверджено умови проведення конкурсу на перевезення пасажирів, склад конкурсного комітету та зразок заяви на участь у конкурсі.

У зв’язку з відзначенням 130-ї річниці від дня народження Олександра Корнієвського, виконком своїм рішенням надав дозвіл Корюківській школі мистецтв на встановлення меморіальної дошки видатному земляку на будинку, де він проживав. Урочисте відкриття дошки відбудеться 21 березня (слідкуйте за анонсами).

З метою економного використання водних ресурсів, було розроблено режим роботи ставків на річці Бреч, з яким можна буде ознайомитись на сайті згодом.

Відповідно до звернення управління соціального захисту населення райдержадміністрації, та заслухавши роз’яснення начальника управління Світлани Самсон щодо особливостей призначення державних соціальних допомог та житлових субсидій, виконком своїм рішенням визначив в.о. старост старостинських округів громади уповноваженими особами на складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, яка претендує на таку допомогу. Дане рішення вступить у дію з 26 березня.

Також виконком прийняв рішення щодо передачі та оренди майна міської комунальної власності, впорядкування адресного господарства.

ukУкраїнська