У с.Сядрине на зборах громадян обговорили питання життєдіяльності старостинського округу

14.03.2019

Протягом лютого-березня проходили загальні збори жителів старостинських округів громади. Завершальними стали збори у Сядринському окрузі, де 14 березня обговорили здобутки, проблемні питання та планували роботу на поточний рік. Участь у зборах взяв міський голова Ратан Ахмедов, перший заступник міського голови Олександр Савченко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, депутати міської ради, представники районних служб та управлінь.

Виконуюча обов’язки старости округу Олена Кравченко у своєму звіті зупинилась на тому, що вдалося зробити в минулому році, зокрема: проведено поточний ремонт пам’ятних знаків, відремонтовано паркани, упорядковано сміттєзвалище, замінено 1,5 км водопроводу, проводились заходи з благоустрою територій населених пунктів округу та місцевої водойми. Принагідно, в.о. старости висловила вдячність агрохолдингу «Урожай» за сприяння у проведенні вказаних заходів.

Про роботу очолюваних закладів звітували директор школи, завідувач дошкільного навчального закладу, завідувач лікарською амбулаторією, начальник КП «Убідьське». Дільничний інспектор поліції доповів про криміногенну ситуацію за минулий рік на території округу.

Про плани розвитку території і особливості медичної реформи роз’яснення надав міський голова та заступник голови райдержадміністрації. Зокрема, в цьому році в окрузі планується проведення ремонту та грейдування доріг, поповнення амбулаторії новим обладнанням та школи новими меблями. Також запланована реалізація двох проектів по с.Сядрине, які стали переможцями конкурсу в рамках Бюджету участі.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська