Корюківська міська рада інформує

03.05.2019

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель, земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна, які підлягають продажу відбудеться о 9.00 год. 17 травня 2019 року, за адресою: 15300, Чернігівська область, м. Корюківка, вул. Бульварна, 6 (сесійна зала Корюківської міської ради).

Перелік земельних ділянок:

1. Земельна ділянка розташована за адресою: провулок Вокзальний, 8-А, м. Корюківка, площею 0,0962 га, кадастровий номер земельної ділянки 7422410100:01:001:1405, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02.).

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до виконавчого комітету Корюківської міської ради на розгляд Комісії, такі документи:

заяву на участь у конкурсі за встановленою формою;

– копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності.

– конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті).

Суб’єкт оціночної діяльності несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів.

Строк подання конкурсної документації до 16 травня 2019 року (включно).

Відділ земельних ресурсів та комунального майна

ukУкраїнська