Корюківським «Віоліночкам» – 25!

20.05.2019

17 травня в Корюківській школі мистецтв ім. Олександра Корнієвського відбулося справжнє свято музики: тут відзначали 25 років від дня створення ансамблю скрипалів «Віоліночки».

На звітному концерті ансамблю, який цього ж дня підтверджував звання «зразковий», звучали класичні твори, українські народні пісні, сучасні композиції у виконанні молодшої і старшої груп ансамблю, дуетів, наймолодших учнів, а також випускників школи мистецтв – нинішніх студентів Чернігівського музичного коледжу ім. Л.Ревуцького.

За час свого існування ансамбль став відомим не лише в області та в Україні, а й за її межами, має вагомі здобутки на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Ось і цієї неділі колектив підкорив область, і став кращим із кращих: почесну нагороду – «Гран-Прі» виборов молодший і зведений ансамблі та дует Балан Софії та Римар Евеліни.

На завершення звітного концерту звучало багато слів вдячності: дітям, викладачам, а особливо – керівнику ансамблю Олені Мельничук, концертмейстеру Вікторії Корінь, викладачу Тетяні Заєць та всьому колективу школи мистецтв. Завідувач сектору культури та культурно-масової роботи Алла Кун, представник народного депутата України Анатолія Євлахова Володимир Онищук, директор школи мистецтв Алла Сухомлин,  завідувач циклової комісії струнно-смичкових інструментів Чернігівського музичного коледжу ім.Л.Ревуцького Наталія Полонська зичили «Віоліночкам» подальших успіхів і нових перемог.

Талановитий колектив отримав цінні подарунки: скрипки від Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради, грошовий сертифікат від Анатолія Євлахова, подарунок від благодійного фонду “Слов’янський”, подяки від школи мистецтв і символічні подарунки.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська