У Корюківській ОТГ розіграли Кубок Перемоги та першість міста з шахів

10.05.2019

Одразу два спортивні змагання відбулися в громаді у День Перемоги.  

Сядринський стадіон приймав учасників традиційного футбольного турніру, присвяченого Кубку Перемоги. У фінальній стадії турніру брали участь 4 команди: «Фаворит» (Корюківка), «Промінь» (Сахутівка), команда смт. Холми та команда м.Семенівка. Після жеребкування були розподілені півфінальні пари: «Фаворит» – Холми і Семенівка – «Промінь».

У першій парі з рахунком 3:0 перемогла команда Фаворит. У другій парі переможця виявили післяматчеві 11-метрові пенальті. Тут, з результатом 4:3 перемогла Сахутівка. У матчі за 3 місце зустрілися Холми і Семенівка, де перемогу з рахунком 3:1 отримали Холми і, відповідно, зайняли 3 місце.

У грі за 1 місце перемогла команда «Фаворит» з рахунком 3:0. 2 місце посіла ФК «Промінь», 3 місце – Холминська команда.

На церемонії нагородження відзначили кращого гравця турніру – ним став Владислав Дудко (смт. Холми). Комади-призери нагороджені медалями та грамотами, а ФК «Фаворит», окрім цього, отримала Переможний Кубок.

У відкритій першості міста з шахів взяли участь 20 учасників з п’яти районів: Корюківського, Борзнянського, Сновського, Сосницького і Менського. За результатами змагань 1 місце зайняв наш земляк – Олег Милейко, 2 місце посів Сергій Скороход з м.Мена, а третім став Сергій Шолом з Корюківки.

Переможець і призери отримали заслужені відзнаки.  

 

Спортивні заходи провів Відділ освіти, культури, молоді та спорту міської ради.

За повідомленням Відділу освіти, культури, молоді та спорту

ukУкраїнська