У День пам’яті та скорботи вшанували пам’ять жертв Корюківської трагедії

24.06.2019

У день, коли вся Україна вшановувала пам’ять жертв війни, до Корюківки завітали представники Київської громадської організації ветеранів ракетних і космічних військ, ГО «Спілка ветеранів Куби» та «Київська міська асоціація ветеранів-підводників», ветерани виробничого об’єднання «Арсенал», щоб спільно з громадою міста вшанувати пам’ять закатованих у 1943 році корюківців.

Спільно з міським головою Ратаном Ахмедовим, представниками музею та районної організації ветеранів гості поклали квіти до підніжжя Меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки нацистським окупантам, згадали події часів Другої світової війни та зичили миру Україні.

Жителям міста, які беруть активну участь у патріотичному вихованні молоді, вивчають тему війни та сприяють збереженню історії про Корюківську трагедію, вручили пам’ятні відзнаки.

По завершенню зустрічі за жертвами трагедії було проведене заупокійне богослужіння, а бажаючі мали змогу відвідати історичний музей і детальніше дізнатися хронологію подій березня 1943 року.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська