День Конституції України та День молоді – свята, що об’єднують

01.07.2019

Заходи до Дня Конституції України та Дня молоді розпочалися 29 червня святковим велопробігом за участі місцевих велолюбителів.

У другій половині дня на любителів спорту і танців чекали змагання з волейболу та майстер-клас з сальси і бачати. Святковий вечір продовжився на центральній площі міста, де вручали відзнаки кращим працівникам підприємств, установ, організацій та активній молоді, отримували музичні вітання від місцевих колективів і танцювали на запальній дискотеці.

З нагоди Дня Конституції України:  

за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджені:

– Васильченко Світлана Миколаївна – заступник директора – начальник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг Корюківської міської ради;

– Минко Андрій Петрович – капітан поліції, старший інспектор-черговий сектору реагування патрульної поліції №2 Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

– Остапенко Лариса Григорівна – директор Корюківської гімназії;

– Григор’єва Людмила Вікторівна – робітник з благоустрою комунального підприємства «Убідьське» Корюківської міської ради.

Почесною грамотою Корюківської районної ради нагороджений:

Барабаш Віктор Олександрович – капітан  поліції, старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Почесною грамотою Корюківської райдержадміністрації нагороджені:

– Лещенко Ігор Миколайович – начальник сектору кримінальної поліції Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області;

– Маляр Ірина Петрівна – головний спеціаліст відділу надходжень та видатків Управління Державної казначейської служби України в Корюківському районі;

– Березіна Катерина Дмитрівна – головний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення Корюківської районної державної адміністрації.

 

З нагоди Дня молоді і Дня молодіжних та громадських організацій:

за активну громадську діяльність і життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху Почесною грамотою міської ради нагороджені:

– Доценко Вікторія Валеріївна – член Корюківської молодіжної ради;

– Михайленко Олександр Вікторович – член Корюківської молодіжної ради.

Почесною грамотою райдержадміністрації нагороджена:

– Анопченко Анна Сергіївна – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Корюківської районної державної адміністрації.

 

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська