Корюківська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки

06.08.2019

І. Назва об’єкта:

1) Нежитлове приміщення загальною площею 19,43 кв.м. на ІІ поверсі нежитлової будівлі по вул. Вокзальна, 24, в м.Корюківка, балансова залишкова вартість 19581,0 грн.

2) Нежитлове приміщення загальною площею 19,13 кв.м. на ІІ поверсі нежитлової будівлі по вул. Вокзальна, 8а, в м.Корюківка, балансова залишкова вартість 13397,88 грн.

3) Нежитлове приміщення загальною площею 116,4 кв.м. на І поверсі нежитлової будівлі по вул. Вокзальна, 8а, в м.Корюківка, балансова залишкова вартість 81461,04 грн.

4) Нежитлове приміщення загальною площею 20,0 кв.м. в одноповерховій нежитлової будівлі по вул. Шевченка, 89а, в с.Наумівка, Корюківського району, балансова залишкова вартість 5560,88 грн.

5) Нежитлове приміщення загальною площею 11,5 кв.м. в одноповерховій нежитлової будівлі по вул. Центральна, 7, в с.Буда, Корюківського району, балансова залишкова вартість 0,00 грн.

6) Нежитлове приміщення загальною площею 24,0 кв.м. в одноповерховій нежитлової будівлі по вул. Хмельницького Б., 56 а, в с.Тютюнниця, Корюківського району, балансова залишкова вартість 0,00 грн.

Балансоутримувач: Корюківська міська рада.

Мета проведення оцінки: для цілей оренди.

 

ІІ. Назва об’єкта: прибудинкова територія (тверде покриття) за адресою: м. Корюківка,  пров. Бульварний, 8а, площею 600 кв.м.

Балансоутримувач: Корюківська міська рада.

Мета проведення оцінки: для цілей бухгалтерського обліку

Претендентам потрібно подати в запечатаному конверті документацію з описом підтвердних документів:

– заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

– копія установчого документа претендента;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо);

– пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Конкурсна  пропозиція  претендента  подається  за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу у запечатаному конверті  і  має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Строк виконання робіт – до 7 календарних днів від дати підписання договору (після отримання необхідної документації).

Конкурс відбудеться 20.08.2019 року об 11.00 год. за адресою: 15300, м. Корюківка, вул. Бульварна, 6.

Телефон для довідок: (04657) 2-13-79.

ukУкраїнська