Початок нового навчального року: у громаді відзначили День знань

02.09.2019

Сьогодні перший дзвоник пролунав у 7 навчальних закладах громади. День знань цього року кожна школа провела у новому форматі. Гімназисти разом з учнями початкової школи №2 мали можливість за спеціальними картами самі обирати, на які локації бажають потрапити: ігровий простір або фейс-арт, квест-кімната або морський бій між математичними фрегатами та багато іншого. Свято в міській школі №4 організували також по локаціях з конкурсами і змаганнями, провели «солодкий ярмарок». А в опорній школі №1 гості разом зі школярами танцювали масовий флеш-моб. Подібні формати мали урочистості і в трьох сільських школах.

Вітали дітей, батьків і педагогів представники міської ради, шефи навчальних закладів, директори шкіл. Щирі вітання з початком шкільного життя отримували першокласники, яких цього року 188, і які розпочнуть навчання за концепцією Нової української школи.

Депутати та виконавчий комітет міської ради приєднуються до привітань з Днем знань. Зичимо педагогічним колективам, учням та батькам натхнення. Нехай новий навчальний рік принесе багато цікавого, нового та пізнавального, а успіхи навчальних закладів примножуються!

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська