У Корюківці День фізкультури і спорту відзначили волейбольним турніром

16.09.2019

Присвячений Дню фізичної культури і спорту турнір з пляжного волйболу відбувся на центральному пляжі міста 15 вересня.

Відкрили змагання урочисто – привітанням начальника Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Ірини Наумчик та відзначенням місцевих спортивних активістів. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток спорту Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджені:

– Колобашкіна Наталія Миколаївназавідувач відділення денного перебування відділу соціального обслуговування Центру надання соціальнихпослуг Корюківської міської ради;

– Стельмах Олександр Євгеновичспеціаліст І категорії Відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради.

Далі розпочалася боротьба 4-х команд волейболістів за першість у турнірі. За результатами жеребкування першу півфінальну пару склали команда «Фаворит» з Корюківки та команда Наумівки. Остання перемогла з рахунком 2:1. У другій півфінальній парі зустрілися команда випускників Перелюбської школи та випускників Корюківської гімназії. Тут сильнішими виявились перелюбці.

У матчі за 3 місце зустрілися «Фаворит» та колишні гімназисти, а у фіналі грали перелюбці і наумівці. За результатами змагань останнє місце зайняли випускники гімназії, третім став «Фаворит», «срібло» дісталося команді Наумівки, а «золото» виборола команда з Перелюба, яка і забрала переможний кубок.

Призери змагань нагороджені медалями та грамотами від організаторів – Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради.

ukУкраїнська