Увага! За 3 дні завершується прийом пропозицій назви міської вулиці

23.09.2019

Нагадуємо, що міська рада приймає пропозиції громадськості щодо найменування вулиці, яка запроектована на перетині вул.Шевченка та вул.Польова в м.Корюківка (район «тиру»).

Пропозиції приймаються комісією з питань найменування / перейменування об’єктів топоніміки в населених пунктах Корюківської міської ради до 25 вересня 2019 року включно.

За результатами отриманих пропозицій буде проведене громадське обговорення, яке відбудеться 27 вересня о 10.00 год.  у залі засідань Корюківської міської ради за адресою: м.Корюківка, вул.Бульварна, 6, ІІ поверх.

Пропозиції можна надавати в письмовому вигляді (викладені на паперовому носії; містять повне ім’я (або найменування), адресу, контактні дані та особистий підпис суб’єкта звернення (для юридичних осіб підпис керівника або уповноваженої особи)) та електронному  (подані через офіційні електронні засоби зв’язку, які вказані в оголошенні про прийом пропозицій; містять повне ім’я (або найменування), адресу, контактні дані та електронний цифровий підпис суб’єкта звернення).

Колективна пропозиція може бути подана тільки у вигляді письмової пропозиції, де зазначаються прізвища, ім’я, по-батькові та особисті підписи всіх осіб, які підтримують пропозицію.

Від однієї особи може бути подано один варіант найменування/перейменування об’єкту топоніміки. У разі, якщо однією особою подано більше варіантів найменування/перейменування об’єкту топоніміки, то до уваги приймаються тільки перший варіант.

За детальною інформацією звертатися за тел.: 3-44-81 (юридичний відділ міської ради).

 

ukУкраїнська