Працівників АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» привітали з професійним святом

21.10.2019

19 жовтня професійне свято відзначили працівники целюлозно-паперової промисловості. Яскравим представником галузі є акціонерне товариство «Слов’янські шпалери – КФТП», яке має вже 70-річну історію. Сьогодні трудовий колектив підприємства вітав його керівник – генеральний директор Віктор Мурай, Корюківський міський голова Ратан Ахмедов та Президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов, які звернулися до присутніх зі словами вдячності за самовіддану працю.

Працівникам, які мають стаж роботи на підприємстві 25 і більше років, Віктор Мурай вручив пам’ятні знак, а міський голова вручив Почесні грамоти Корюківської міської ради.

Окрему вдячність за багаторічну благодійну діяльність та вагомий внесок у розвиток Корюківщини висловлювали директору Благодійного фонду «Слов’янський» Тамарі Бондар та головному бухгалтеру фонду Тетяні Фініній. Їм також вручили Подяки підприємства та Почесні грамоти міської ради.

Привітав колег з професійним святом і керівник первинної профспілкової організації Ігор Паламарчук, який вручив відзнаки найактивнішим членам профспілки.

До щирих привітань трудовому колективу та ветеранам підприємства приєднуються депутати та виконавчий комітет міської ради. Прийміть щиру вдячність за вагомий внесок у процвітання міста, громади і району. Бажаємо примножувати трудові здобутки задля подальшого розвитку підприємства, міцного здоров’я працівникам і ветеранам галузі, благополуччя і затишку вашим родинам.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська