Олімпійський день: у Корюківці провели веселі старти і турнір з міні-футболу

06.11.2019

З нагоди відкриття на території Корюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 нового спортивного майданчика 6 листопада на спритність, майстерність і витривалість змагалися учні місцевих шкіл та юні спортсмени з сусідніх громад.

6 шкільних команд учнів 5-8 класів взяли участь у веселих стартах, де на них чекали спортивні естафети. За підсумками змагань перемогу здобула команда ЗОШ №1, друге місце вибороли учні ЗОШ №4, а третіми стали гімназисти.

Турнір з міні-футболу відбувся між командами дитячо-юнацьких спортивних шкіл Корюківки, Сновська, Городні та Сосниці. У підсумку «золотим призером» турніру стала команда Сосниці, «срібло» дісталося команді сновських футболістів, а трійку призерів замкнула команда з Корюківки.

Призери змагань нагороджені відзнаками і медалями, а за першість у змаганнях команди отримали переможні кубки. У кожній команді були визначені кращі гравці, які були нагороджені символічними статуетками.

Організаторами олімпійського дня виступило Відділення НОК України в Чернігівській області у співпраці з Чернігівським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Відділом освіти, культури, молоді та спорту міської ради та Корюківською ДЮСШ.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

 

ukУкраїнська