Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Корюківської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік»

26.05.2020

Відповідно до п. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» Корюківська міська рада повідомляє, що виконавчим апаратом міської ради підготовлений проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік».

Основними цілями проєкту є:

– здійснити планування та прогнозування надходжень від місцевих податків та зборів при формуванні бюджету;

– встановити доцільні і обґрунтовані розміри ставок місцевих податків і зборів з урахуванням рівня платоспроможності громадян та суб’єктів господарювання та відповідно до потреб місцевого бюджету;

– встановити пільги щодо сплати місцевих податків і зборів;

– забезпечити своєчасне надходження до міського бюджету місцевих податків та зборів;

– забезпечити відкритість процедури, прозорість дій органу місцевого самоврядування.

Ознайомитись з документами можна за посиланням http://koryukivka-rada.gov.ua/normativni-dokumenti/regulyatorna-diyalnist/proekty-regulyatornyh-aktiv/.

Зауваження та пропозиції від суб’єктів господарювання та жителів громади з цього приводу подаються до 16.00 29 червня 2020 р. письмово за адресою: вул. Бульварна, 6, м. Корюківка, Чернігівська обл., 15300, тел.: 3-41-46, 3-44-81, 2-13-79, e-mail: koryukivka.rada@gmail.com»

ukУкраїнська