Відбулася 36 сесія міської ради сьомого скликання

29.05.2020

39 питань порядку денного розглянули депутати міської ради на засіданні 28 травня.

Були прийняті рішення з ряду бюджетних питань. Зокрема, затвердили звіт про виконання міського бюджету за І квартал поточного року. Внесли зміни до міського бюджету, в частині затвердження виділених додаткових трансфертів міському бюджету, а саме:

освітньої субвенції, субвенції на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», субвенції на підтримку окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я, на ремонт та придбання обладнання їдалень (харчоблоків) загальної середньої освіти та на надання підтримки особам з особливими освітніми потребами.

Також внесли зміни до Програми забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет, збільшивши обсяг її фінансування.

З метою економічної ефективності функціонування закладів освіти, приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства, враховуючи відсутність у Корюківському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті на 2020-2021 навчальний рік контингенту учнів, депутати прийняли рішення припинити шляхом ліквідації Корюківський міжшкільний навчально-виробничий комбінат професійної орієнтації учнів.

Окрім цього, прийнято ряд рішень з майнових і земельних питань. Депутати також схвалили звернення до Міністерства розвитку громад та територій України, Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, народних депутатів України Віталія Безгіна та Максима Зуєва щодо формування районів Чернігівської області.

ukУкраїнська