У Корюківській лікарні реалізується проєкт «EMERGENCY 2020»

01.07.2020

Корюківська ЦРЛ є однією з 9-ти опорних лікарень області, які надаватимуть висококваліфіковану допомогу цілодобово без вихідних. Серед інших – Чернігівська обласна лікарня, Чернігівська міська лікарня №2, міські медзаклади Ніжина та Прилук, районні лікарні Козельця, Бобровиці, Бахмача та Новгород-Сіверського. У цих закладах охорони здоров’я облаштують приймальні відділення згідно з визначеним брендбуком та обладнають їх сучасним обладнанням (у рамках президентського проєкту «EMERGENCY 2020»).

Перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Віталій Загайний повідомив, що зараз лікарні знаходяться на фінішній прямій перед стартом будівництва. Усі вони вчасно підготували проєктно-кошторисну документацію та пройшли експертизу. «Завдяки спільним скоординованим діям, наша область серед лідерів у готовності до реалізації цього масштабного проєкту», – зазначив Віталій Загайний.

На відеоселекторній нараді щодо стану реалізації проєкту, 30 червня, керівники опорних лікарень Чернігівщини доповіли про стан готовності до початку робіт. Заплановано, що до середини липня усі медзаклади підпишуть договори з підрядниками, що виконуватимуть будівельні роботи. Відомо, що на модернізацію однієї лікарні заплановано 7 мільйонів гривень.

Проєкт належить до Національної програми «Велике будівництво» та передбачає забезпечення пацієнтів якісним медичним обслуговуванням та комфортними умовами. В Україні такий масштабний проект реалізується вперше

За інформацією Чернігівської облдержадміністрації

ukУкраїнська