Шестеро жителів громади отримали штрафи за адміністративні правопорушення

12.05.2021

На черговому засіданні адміністративна комісія, що діє при виконкомі міської ради, розглянула 6 випадків адмінправопорушень громадян.

За вивезення відходів трави, гілля, а також побутового сміття у невстановлені місця двоє громадян повинні сплатити 340 та 1360 грн. відповідно. За неправдиві повідомлення до поліції двох жительок громади оштрафовано на загальну суму 2560 грн.

(варто зазначити, що 17 квітня 2021 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення вимог пожежної та техногенної безпеки», яким передбачено посилення відповідальності за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Раніше максимальна сума штрафу складала 119 грн. – зараз 3400 грн. )

Повинен сплатити штраф (51 грн.) і житель міста, який порушив правила вигулу собак. 680 грн. штрафу також отримав містянин за викинуте в неналежне місце сміття (недопалок).

Порушники мусять сплатити штрафи протягом 15 діб. У разі несвоєчасної сплати сума штрафу подвоюється.

Міська рада вкотре закликає жителів громади дотримуватися правил благоустрою. Дякуємо всім, хто слідкує за порядком на прибудинкових територіях, прикрашаючи їх квітами.

ukУкраїнська