Громада продовжує роботу над стратегічним плануванням та вдосконаленням медичних послуг

19.07.2021

Робоча група з розробки Стратегії розвитку громади провела другу зустріч, де спільно з експертами програми DOBRE Андрієм Кавунцем та Радославом Шарлея проаналізували соціологічне дослідження, що проводилося в громаді протягом червня.

Всього до опитування були задіяні 366 домогосподарств, представники яких дали відповіді на 45 запитань з різних сфер життєдіяльності громади. Андрій Кавунець презентував результати дослідження, з якими можна ознайомилися нижче.

Учасники засідання обговорили бачення ровитку громади та стратегічних і операційних цілей в довготерміновій перспективі.

Такі ж цілі визначили сьогодні й члени робочої групи з удосконалення медичних послуг у громаді. В цьому питанні консультативну допомогу надав експерт програми DOBRE Віталій Жеганський. Від визначених цілей залежатиме концепція подальшого плану покращення медицини в громаді.

Отож, лікарня має бути комфортною як для персоналу, так і для пацієнтів (покращення навігації, робота в напрямку зменшення черг та ін.) і багатопрофільною (що потребує оновлення матеріально-технічної бази, забепзечення професійними кадрами).

Працюємо далі разом з Програмою DOBRE

ukУкраїнська