30 років незалежності: Корюківка яскраво відзначила День народження України

25.08.2021

Святкові вихідні, присвячені Дню Державного Прапора та 30-річчю незалежності Батьківщини у Корюківській громаді пройшли  насичено.

Активно відзначення свят розпочалися для тих, хто долучився до «жовто-блакитного велопробігу», «Ігор Патріотів»,  змагань з пляжного волейболу, диктанту просто неба та молодіжної дискотеки від молодіжного центру «КУБ».

А безпосередньо в день народження країни Корюківка згуртувала жителів громади та щиро вітала гостей виставками, пригощала смачними стравами, дарувала позитивні емоції від виступів місцевих колективів.

Старостинські округи представили свої надбання та презентували автентичний одяг своїх територій, представники трудових колективів підриємств, установ і організацій підготували чимало яскравих фотозон.

Зі святом вітали гостей представники влади та депутатського корпусу, дякуючи військовослужбовцям за захист цілісності України. На знак вшанування пам’яті загиблих земляків – захисників Батьківщини та жертв Другої світової війни до меморіалів поклали квіти.

Цього ж дня біля опорної міської школи №1 підняли Державний Прапор України. Урочистості цій миті також додало завершення реконструкції школи, яка 1 вересня зустрічатиме учнів уже оновленою та сучасною.

Любителі спорту також були задіяні цього дня: легкоатлетичний пробіг центром міста визначив переможців, які на сцені отримали свої відзнаки. Грамотами обласного районного та міського рівня нагородили працівників трудових колективів та підприємців, які своєю сумлінною працею роблять вагомий внесок у розвиток рідного краю.

Яскраво розпочався святковий вечір на центральній площі міста танцювальним флешмобом та мотопробігом. Корюківчанки презентували проєкт «Український вінок – символ нації», а на завершення свої творчі вітання дарували гостям кращі співаки Корюківки та фіналістка Х-фактора Ірина Борисюк.

ukУкраїнська