Подайте свої пропозиції до бюджету Корюківської громади на 2022 рік!

09.09.2021

В нашій громаді розпочато збір пропозицій до бюджету Корюківської міської територіальної громади на 2022 рік.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий: ремонт дороги чи тротуару, встановлення освітлення чи дитячого майданчика  озеленення чи благоустрій території тощо. Головне, щоб надана пропозиція була в межах повноважень  міської ради, чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій).

Подати пропозицію можна по 8 жовтня включно в один із способів:

– онлайн за посиланням https://cutt.ly/3WJ2z7W

– заповнити бланк пропозицій та подати до Корюківської міської ради (бланки пропозицій та скриньки для збору знаходяться за адресою: м.Корюківка, вул.Вокзальна, 9 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг, вул.Бульварна, 6 в приміщенні Корюківської міської ради);

– заповнити бланк пропозицій та надіслати на електронну адресу Корюківської міської ради koryukivka.rada@gmail.com, вказавши тему листа «Пропозиції до бюджету Корюківської громади на 2022 рік»  

Жителі сільських населених пунктів громади свої пропозиції можуть подавати до старостатів, де Вам нададуть бланк пропозиції до проєкту бюджету на 2022 рік.

Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили для подання пропозицій. Результати опрацьованих пропозицій будуть розміщені на офіційному сайті громади та доступні громадськості.

Бюджет громади – це гроші громади, Ваші гроші! Долучайтесь до формування бюджету своєї громади!

ukУкраїнська