У Корюківці з концертом виступив Одеський оркестр Військової академії

11.10.2021

Так у рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Армія з народом» привітали захисників і захисниць України, волонтерів, які спільними зусиллями забезпечують захист незалежності і територіальної цілісності нашої країни. Мета проекту – через сферу культури і мистецтва продемонструвати єдність Збройних Сил України та цивільного населення, зміцнення авторитету та іміджу Українського війська.

Вітали гостей з Одеси та всіх присутніх у залі міський голова Ратан Ахмедов, голова районної ради Віктор Чернуха, в.о. голови райдержадміністрації Анжела Ющенко, начальник Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Ігор Батюк.

Учасники зібрання спільно з представниками християнських церков помолилися за бійців і за мир в Україні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українських патріотів за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

З нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня Покрови та козацтва учасників бойових дій та волонтерів відзначили Почесними грамотами райдержадміністрації, міської та районної рад.

Оркестр представив добірку своїх кращих українських музичних композицій, а зал підтримував виступи гучними оплесками. На знак великої вдячності гостям, оркестр отримав квіти.

Перед урочистою частиною біля будинку культури військовослужбовцями Корюківського районного ТЦК та СП, підпорядкованими йому відділами і батальйоном територіальної оборони були розгорнуті агітаційні намети з демонстрацією зразків військової форми одягу, спорядження та боєприпасів Збройних Сил України. Громадян ознайомлювали із правами, пільгами, соціальними гарантіями та нормами забезпечення, що встановлені законодавством України для військовослужбовців та членів їх сімей.

Поруч із наметами працювала польова кухня, де радо пригощали «армійською кашею» та чаєм усіх охочих.

ukУкраїнська