Пріоритетні послуги для розвитку у громаді – медичні та ремонт доріг

19.11.2021

Наступні 4 роки Корюківська громада посилено працюватиме над удосконаленням медичних послуг. Відповідний план затвердили депутати міської ради на засідання дев’ятої сесії в рамках співпраці Корюківської громади з Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE).

Ця послуга була обрана піоритетною за результатами опитування, яке було проведене у громаді в травні цього року.  План дій з її вдосконалення включає визначення мети та основних завдань, що грунтуються на пріоритетності проектів. Кінцевою метою заходів є створення комфортної лікарні та її багатопрофільність. Для цього необхідно завершити облаштування навігаційної системи в закладі, забезпечити ремонт приміщень, оновити системи опалення,  водопостачання та водовідведення. Також планом передбачається навчання майбутніх лікарів за рахунок коштів міського бюдждету, подальше забезпечення лікарів житлом та закупівля медичного обладнання.

Також депутати визначили будівництво, ремонт та обслуговування місцевих доріг другою пріоритетною послугою для розвитку, над якою працюватиме громада спільно з DOBRE.

ukУкраїнська