На черговій сесії депутати розглянули 50 питань

30.06.2022

Чергове засідання сесії Корюківської міської ради відбулося сьогодні, 30 червня. Участь у роботі сесії взяв начальник районної військової адміністрації Іван Ващенко.

Розпочалося пленарне засідання з вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих в боях захисників України та всіх мирних жителів, чиє життя забрала війна.

На порядку денному 13-ї сесії було 50 питань, які попередньо депутати розглянули на спільному засіданні постійних комісій. Традиційно, більшість рішень стосувалися майнових і земельних питань, роботи комунальних підприємств.

Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2021 та перший квартал 2022 років, звіти про виконання 17-ти міських цільових програм.

Звітували про свою роботу, проведену у 2021 році, перед депутатами старости старостинських округів Корюківської громади. Основна робота полягала у проведенні заходів з благоустрою та наданні адміністративних послуг населенню. Також доповіли про життя підпорядкованих територій у воєнний період. Двоє старост отримали попередження від міського голови, який доручив їм активізувати діяльність, у разі невиконання чого будуть прийняті відповідні кадрові рішення.

Депутати внесли зміни і доповнення до програм, збільшивши фінансування Програми запобігання та протидії домашньому насильству на території громади і Комплексної програми профілактики правопорушень. Рішенням сесії затвердили Комунікаційну стратегію на 2022-2024 роки, розроблену в рамках Програми DOBRE та за сприяння експертів Програми.

Міський голова проінформував депутатів про припинення діяльності фракції Чернігівської регіональної організації політичної партії «Опозиційна платформа за життя» в Корюківській міській раді. Заяви про вихід з даної фракції надійшли до міської ради від двох депутатів 24 лютого поточного року.

ukУкраїнська