30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

30.09.2019

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. І сьогодні ми віддаємо данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням.

Популярною серед читачів у Корюківці є міська публічна бібліотека, яка об’єднує в собі сучасний дитячий простір та дорослу бібліотеку.

Публічна бібліотека є активним учасником різних міських заходів, співорганізатором зустрічей з відомими в Україні людьми і цікавими особистостями, організатором акцій і майстер-класів. Сьогодні відзнаку – Почесну грамоту Корюківської міської ради, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи вручили Доропій Світлані Іванівні – директору публічної бібліотеки, яка вже багато років організовує злагоджену роботу колективу.

Депутати міської ради та виконавчий комітет бажають працівникам бібліотек, а також усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, цікавих відкриттів на нових, непрочитаних сторінках і творчих успіхів.

ukУкраїнська