Представники ОТГ знайомилися з практиками управління місцевими фінансами Корюківської громади

18.09.2019

Сьогодні, у рамках навчального візиту, організованого Чернігівським Центром розвитку місцевого самоврядування, представники ОТГ Чернігівської та Київської областей знайомилися з кращими практиками управління місцевими фінансами у сфері освіти і медицини Корюківської громади.

Міський голова Ратан Ахмедов розповів гостям про організацію роботи міської ради, старостинських округів, комунального господарства, презентував досвід ОТГ з управління місцевими фінансами. Разом з представником Відділу освіти, культури, молоді та спорту учасників візиту ознайомили з проектним підходом у фінансування закладів освіти громади.

Наочно з організацією навчального процесу та сучасними нововведеннями представники громад ознайомилися на прикладі міської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, де впроваджена інклюзивна освіта.

У Корюківському Центрі первинної медико-санітарної допомоги та центральній районній лікарні разом з керівниками гості обговорювали питання організації роботи первинної та вторинної ланок охорони здоров’я в умовах автономізації.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська