Про Різдво Христове як про міф чи реальність говорили на засіданні «круглого столу»

20.12.2019

Вже традиційними стали зустрічі в міській раді напередодні новорічних та різдвяних свят, де представники релігійних організацій, трудових колективів та громадськість обговорюють відповідні теми.

20 грудня відбулося засідання «круглого столу», на якому присутні заслухали погляд на реалістичність Різдва з точки зору історії. Спікерами на засіданні виступили:

учитель історії та правознавства Корюківської гімназії Наталія Зима, учитель історії Корюківської ЗОШ № 1 Олександр Лях, науковий співробітник Корюківського історичного музею Андрій Науменко. Модерував захід пресвітер релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів «Новий шлях», заступник голови Корюківської міської ради релігійних громад Ігор Григор’єв.

Зокрема, піднімали питання Різдва Христового в світлі історичної та міфологічної школи. Присутні ставили питання спікерам та модератору, ділилися думками та поглядами. Кожен учасник отримав солодкий подарунок.

Завідувач сектору культури та культурно-масової роботи Відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Кун подякувала присутнім за участь та привітала з прийдешніми святами.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

ukУкраїнська